Főoldal | 2.oldal | 3.oldal | 4.oldal | 5.oldal | Archívum | Blog-szabályzat
Vasúti szakmai topic | BKV-figyelő | Gál M.
 



Megjavul az utastájékoztatás?

 2008.12.26. 19:59

Tiszteletem.
 
Mai nap este (12. 11. 18:30) érdekes eseményre érkeztem a Déli pályaudvarra. Elsőre csak azt vettem észre, hogy nem volt világítás, az utastájékoztató tábla is elég furcsákat írt ki, aztán megcsapta az orromat az égett műanyag jellegzetes szaga, majd a fülemet 4 szirénázó tűzoltó, ami éppen behajtot a pályaudvarra. Mint kiderült egy erősáramú vezeték az utasváróban épp ezt a pillanatot gondolta megfelelőnek a leégésre.

A dolog ami miatt írtam a következő:

Eddig mindig feldühített, hogyha bármi történik a MÁV-nál általában a tájékoztatás teljes hiányával szembesültem. Azonban ez ebben az esetben másképp történt. Nem tűntek el a MÁV dolgozók, és ha kérdezni mertünk tőlük arra kultúráltan válaszoltak, amennyiben tudták a választ a kérdésekre. Mivel az utasváróban volt a tűz a jegyeladás értelemszerűen szünetelt, de erről a hangosbemondóban is tájékoztatták az embereket: "Technikai okok miatt a mai nap a jegykiadás szünetel, a jegyét minden utas megválthatja a vonaton pódíj fizetése nélkül."

Igazából ez az, ami meglepett. A vonatok pontosan indultak, az utastájékoztatást, ha kellett átvette a személyzet és korrekt válaszokat adtak a kérdésekre amik érkeztek. Lehet, hogy mégis javul a MÁV utastájékoztatása?

Címkék: budapest máv utas jegy déli tájékoztatás észrevétel


A bejegyzés trackback címe:

https://mavfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr40842972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákibard! 2008.12.28. 19:34:53

A Start az utastájékoztatás terén is fejlődőképes, látni a fényt az alagút végén :-))

..::Froschlama::.. (törölt) 2008.12.29. 16:03:07

Jah...ma Békéscsaba állomásron olyat láttam, amit még soha! TAKARÍTTOTTÁK A VÁRÓT. TÉNYLEG, GÉPPEL, SEPRŰVEL,FELMOSÓVAL. Ez igen:)
süti beállítások módosítása